Madlavningskanal

Simple Veggie Curry Jeg laver denne næsten hver uge enkel og lækker og ve…

Easy Veggie Curry Jeg laver denne næsten hver uge 😳 enkel og lækker og meget svær at rode. Jeg skifter også grøntsager afhængigt af hvad jeg har. Da jeg ikke målte krydderierne, vil jeg lige fortælle dig, hvad jeg putter i, males du kan bruge 2 til three T karrypulver og være færdig med det 🙂 ~ris, quinoa eller en blanding ~1 sød kartoffel ~three stilke selleri ~2 håndfulde grønkål ~ et halvt blomkålshoved ~1 dåse kokosmælk ~1 kop vand eller bouillon ~1 T ingefær Nu til den del, jeg ikke målte 😳 ~hvidløgs- og løgpulver ~paprika og spidskommen ~kanel og muskatnød ~Garam masala ~gurkemeje Bemærk til alle, der læser det hele igennem… Lad være med, jeg gentager, Bliv ikke sporet på siden, mens du drysser muskatnøden i 😳 Jeg dumpede det ved et uheld i, og det er IKKE godt. Det overtager smagen, og det krævede meget lægebehandling at ordne det 🤦🏼‍♀️ 😂 Nyd ❤️ . . . . . thefeedfeed vegspirationfeed vegan.superior vegan_flavour vegan.each day.recipes finest.plantbased.tecipe vegan_veganlife

Related Articles

Back to top button