Madlavningskanal

Sommer 2020 Dette indlæg tog alt for lang tid at skrive, jeg blev bare ved med at skrive og slette…

Sommer 2020 Dette indlæg tog alt for lang tid at skrive 🙄 Jeg blev naked ved med at skrive og slette. Jeg er ikke meget af en forfatter, især når det kommer til at være åben.. alligevel ville jeg naked dele nogle af de gladere tider fra det sidste år. Jeg ved godt, at Instagram kun er gode til kun at vise, hvad vi gerne vil have “den smukke facet af dit liv”, males dette år har været hårdt for os alle, så dette er naked for at dele et par gode ting, der kom fra alt det skøre. Jeg har taget meget lidt fri i de sidste 10 år, og al denne nedetid gav mulighed for to roadtrips, og nu hvor jeg har fået smagt… ja, lad os naked sige, at jeg har planlagt mine næste three ture 🙆🏼‍ ♀️❤️ Her er et par billeder fra vores tur hele vejen op advert kysten. Florida, Charleston, Virginia Seashore, Vermont, Maine.. Til sidst… Jeg er taknemmelig for nedetiden. taknemmelig for, at jeg stadig virkelig godt kan lide min mand, og vi er endnu tættere på. Taknemmelig for, at jeg fik lært ukulele. Taknemmelig for middage derhjemme hver aften. Taknemmelig for de timer, jeg har brugt på mit tag. Taknemmelig for ekstra tid til at arbejde på mig selv 😬Taknemmelig for en lidt roligere New York Metropolis… Hvis du nåede hele vejen herned, så fortæl mig noget… alt godt, der er sket inden for de sidste eight måneder ❤️❤️

Related Articles

Back to top button