Madlavningskanal

SPICY KLISTERLAKS NOODZ Føler, at jeg ikke har lavet mad i 10 år, så kom b…

KRYDREDE KLISTRE LAKSE NOODZ🍜 Føler, at jeg ikke har lavet mad i 10 år, så kom tilbage med mine yndlingsting nogensinde, noodlessssss Forberedte et gurt-måltid med det, vi havde – ægnudler, grøn og gul peber, forårsløg, laks, sød chili- og hvidløgssauce, soja og sriracha….og chili og ingefær smed lidt vand i wokken, da den var ved at brænde i stedet for olie, hvilket virkede en godbid. Smagte bankende Kæmpe portion Jeg regner med 1/2 ville have været fint, males jeg spiste det😂 three portioner tilbage til ugen, dejligt job Cals- 567 Protein- 39,8g Har været over det hele for nylig naked travlt, starter snart nyt job, hele køkkenet bliver flået ud og lavet om og har naked ikke været særlig god til at planlægge males smukke smukke piger går ikke af sporet, de omdirigerer, når det er nødvendigt✌🏼 Stor kærlighed, FatGalSlim x

Related Articles

7 Comments

  1. 😍😍😍

Back to top button