Madlavningskanal

Sprøde “Chicken” Nuggets Ummm ja tak..tusind gange!! Denne lille fyr…

Sprøde “Hen” Nuggets 🤗 Ummm ja tak..tusind gange!! Disse små fyre var nemme at lave og tremendous sprøde. Min mor plejede at lave “stegt” kylling en gang imellem, da jeg voksede op, og det var et af mine yndlingsmåltider. Hun stegte dem faktisk aldrig, males bagte dem i stedet og brugte cornflakes til sprøden, så jeg besluttede at prøve det på tofu, og det var lige så godt, som jeg huskede. Prøv det, og lad mig vide, hvis du kan lide 😍🥰 Ingredienser ~ 1 beholder presset tofu (jeg brugte TJ’s marinerede sriracha tofu) ~ 1 tsk hvidløgspulver, paprika, salt, peber. ~ 1/Four c mel ~ 1/Four c vand ~ 2 c mosede cornflakes 1. Forvarm din ovn til 400 og beklæd din bageplade med bagepapir 2. Skær din tofu i den størrelse, der passer bedst til din mund 😁 3. I en skål , tilsæt krydderier, mel og vand og bland det godt 4. I en anden skål, smadr dine cornflakes 5. Dyp tofu i saucen og derefter i cornflakes og sørg for, at de er helt dækket 6. Tilføj til din bageplade og kog i 24 minutter. 12 minutter på hver facet 🙂 Kombiner med ketchup, barbecuesauce eller hvilken sauce du nu elsker og nyd ❤️🌱🙆🏼‍♀️ thefeedfeed vegspirationfeed veganfoodspace

Related Articles

Back to top button