Madlavningskanal

Star Crunch Cookie (lille Debbie-stil) Der er ingen chance for, at min mor ville have…

Star Crunch Cookie (lille Debbie stil) Der er ingen likelihood for, at min mor ville have ladet mig få en lille Debbie star crunch cookie, da jeg var ung, så dette er min hævn 🤩 2 kopper sprøde riskorn half C jordnøddesmør 1/four C ahornsirup 3/four C veganske chokoladechips 1/eight C kokosolie Kombiner chokoladechips, jordnøddesmør, kokosolie og ahornsirup og opvarm indtil glat (rør konstant, det varmer hurtigt) Tilsæt næsten al sauce til de sprøde riskorn i en stor skål og bland. Brug en stor ske eller dine hænder til at lave småkagerne. Tryk quick for at flade. Tilsæt resten af ​​saucen til toppen af ​​hver kage og sæt den i fryseren i 20 minutter, eller indtil de er helt faste. Nyd ❤️😍❤️

Related Articles

One Comment

Back to top button