Madlavningskanal

STEAK&ALE PIE Det irske i mig kommer ud med fuld kraft, så snart den koldere dag…

STEAK&ALE PIE🥧 Det irske i mig kommer ud i fuld kraft, så snart de koldere dage kommer, og dette er min yndlings hjemmelavede consolation meals, så jeg lavede den i sidste uge, og den var såååå god. Det er bestemt ikke et kaloriefattigt måltid, males jeg vil arbejd i opskriften😂 Svits magre oksekødstykker (beklæd dem med en smule mel), lige indtil alle kanter er brune, og al smagen er låst quick i kødet. Hæld det i gradual cookeren med eventuel saft fra panden og tilsæt din valgfri øl, oksefond, gulerødder og skalotteløg. Jeg lod min koge ved høj temperatur i et par timer og tilsatte derefter urter, masser af kind peber, salt og hvidløg, males gør dette efter din egen smag, så sætter jeg på lavt i et par timer mere og da kødet var blødt lagde jeg det i et tærtefad og tilføjede butterdej, æggevask og satte i ovnen på 200 grader indtil det hele var gyldent og frodigt. Kunne lave denne lavere cal ved at bruge kartofler som topping som en varm gryde eller ved at fylder fyldet ud med flere grøntsager og mindre kød orrrr gider ikke ølen og brug naked oksefond Jeg serverede min med fede ærter og knuste sprøde nye kartofler Vintervarmer vinder Cals- 860 Protein- 85g (ved ikke om dette har ret, males der var et lort ton oksekød og de fede ærter kom til 10g alene😄) Ikke en vinder for diæten, males en vinder til vinteren Massive love, FatGalSlim x

Related Articles

One Comment

Back to top button