Madlavningskanal

Svampe-stroganoff Jeg har postet svampe-stroganoff før, men jeg ville have det igen…

Svampe-stroganoff Jeg har postet svampe-stroganoff før, males jeg ville have det igen, og jeg lavede det lidt anderledes. Sådan en god ret til efterår og vinter! Som du kan se, serverede jeg den med kartoffelmos, males normalt er det med pasta. Jeg siger, gør hvad du vil ❤️😊 Ingredienser- 1 skalotteløg i tern 1 beholder champignon i skiver 1 half of dl grøntsagsbouillon 2 spsk vegansk smør Kosher salt og type peber efter smag 1/Four t hvidløgspulver, løgsalt, røget paprika , Cajun-krydderi Stænk sojasovs til farve 1 half of T majsstivelse half of C vegansk creme fraiche eller almindelig yoghurt 2 spsk hakket frisk persille 1. Smelt smør i en stor stegepande over medium høj varme. Tilsæt svampe og skalotteløg, og kog below omrøring af og til, indtil svampene er møre og brunede, ca. 5-7 minutter; tilsæt alle krydderier og afslut med salt og peber efter smag. 2. Pisk majsstivelse i grøntsagsbouillonen og tilsæt langsomt 3. reducer varmen og lad det simre below omrøring af og til, indtil det er reduceret og lidt tyknet, ca. 5-10 minutter. 4. Tag fra varmen og tilsæt cremefraiche eller yoghurt. Server med kartoffelmos eller pasta 🙂

Related Articles

2 Comments

Back to top button