Madlavningskanal

TAPAS Været stille her, fordi jeg har haft den bedste ferie! Første ferie…

TAPAS🥩🧀🥖🍅🧄🍤 Været stille her, fordi jeg har haft den bedste ferie! Første ferie siden før lockdown, og det har været fantastisk🤩 Vi har spist i et par gange, males vi har længtes efter tapas og har ikke fundet nogen steder op til bunden, så jeg piskede dette op Hvidløg sydende chorizo ​​og rejer, koldt kød og ostetallerken , bøf (sværger at jeg kun koger bøf for meget, når jeg skal poste det🙃), calamari, patatas bravas (ish), ristede grønne peberfrugter, jalapeño poppers vi skulle bruge op😅 og hjemmelavet aioli Ville aldrig vide fedtindholdet eller kalorier for alt dette, males det smagte utroligt, og det er alt, hvad jeg behøver at vide. Hvis du ville lave det med lavt kalorieindhold, kunne du lave rejer og chorizo ​​i en tomatsauce i stedet for hvidløgsolie, kunne tage noget af osten væk, stege kartoflerne uden olie om et stykke tid, hvis du i det hele taget foretager bytte og valg og forbliver aktiv resten af ​​tiden Livet er for kort til at bekymre dig om kalorier hele tiden…males det bliver endnu kortere, hvis du spiser sådan her hver dag😂 Jeg håber ikke, at varmen slår nogen for meget ihjel, og forhåbentlig har I alle ferie-/sommerplaner at se frem til🌞 Stor kærlighed, FatGalSlim x

Related Articles

5 Comments

Back to top button