Madlavningskanal

The Sear of the Lamb Shank By Det hele begyndte en sommerdag, hvor stemningen for …

The Sear of the Lamb Shank Af dozzaskitchen Det hele begyndte en sommerdag, hvor humøret til madlavning var tæt på. Hvad skal jeg gøre ‘hun sagde’ En Shank er begejstret ‘han sagde’ Og lav og se, det dukkede lige dér i gryden som magi. 😂🤣 Nogle gange føler jeg, at jeg laver magi 🧙‍♂️ 😂🤣 Går du nogensinde vild til et måltid og spekulerer på, HVAD skal jeg lave mad i aften. Nogle gange går det nemt og andre gange 🤷🏻‍♀️ Så en god stegning skal til før en langsom kogning. Simpelthen et par lammeskank, grøntsager og en god fond (det ville være mig 😂) urter og krydderier og noget god vin (det ville være til mig) 🥂😂🤣😛 Og langsomt gør det. Buon Appetito 🍷 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 dozzaskitchen . . . . .

Related Articles

Back to top button