Madlavningskanal

Til minde om min kære mor, som døde i julen. Mor var en forbløffende…

Til minde om min kære mor, som døde i julen. Mor var en fantastisk kok og bager. Mor ville være fyldt 90 for få dage siden. Hun elskede at lave mad fra bunden. Jeg savner vores daglige chats og madlavning sammen. Især pastaretter. For år siden opgraderede jeg mor fra hendes lille pastamaskine til køkkenhjælp, så det var nemmere for hendes slidte skuldre. Det resulterede i at lave et ton pastaretter, lazagne, ravioli og pappadelle osv. Hun elskede at lave mad til sin familie. Jeg ville også tage mit kitchenaid over, så vi kunne fremskynde processen. Hvilket virkelig blev til en pastaproduktionsdag. Jeg savner virkelig de dage. 😔 Fra at lave pasta, sauce, syltetøj, sylte grøntsager til at lave salami, prescuitto til at skære køddagen op. De var alle gode stunder og minder tilbragt sammen med mor og far. 😔💞 Hvor tiden går så hurtigt, nyd hvert øjeblik tilbragt med dine kære. ❤️ 🌿🌿🌿🌿🌿 . .

Related Articles

4 Comments

  1. What a lovely tribute. I’m sorry you lost your Mum.❤️🙏🏼

Back to top button