Madlavningskanal

“Træk pestobrød fra hinanden” 5 minutter til tilberedning og 20 minutter i ovnen! Jeg elsker…

“Træk pestobrød fra hinanden” 5 minutter til tilberedning og 20 minutter i ovnen! Jeg elsker brød. Jeg elsker brød. Jeg elsker brød 😬 Det gør mine lår også 🙄 lol alligevel, alt med måde ikke? Der er to veje at tage med dette brød, males begge vil få din familie eller venner til at fortære det! Nem rute- 1. Dealer Joe’s Vegan Pesto (eller enhver anden vegansk pesto) 2. Færdiglavet pizzadej (Dealer Joe’s har en god en) Rul dejen ud i et tyndt lag. Fordel pestoen rigeligt ud over hele dejen. Skær dejen i strimler og secure dem oven på hinanden. Skær disse strimler i små firkanter og secure dem i en brødform. Bages i 20 minutter ved 400 grader. Spidserne skal brune, når de er færdige ✅ parres perfekt med din yndlings efterårssuppe! Næste gang jeg laver denne, laver jeg pesto- og pizzadejen fra bunden og deler den selvfølgelig. For nu, gør dig selv en tjeneste og lav dette hurtige og nemme brød. Følg også plantifullybased based mostly, fordi dette var hendes opskrift, og hun er en vegansk chefkvinde!! thefeedfeed.vegan

Related Articles

Back to top button