Madlavningskanal

TRÆNING Ikke meget spændende madindhold atm, da jeg primært kun spiser måltid tilberedt…

TRÆNING💪🏼 Ikke meget spændende madindhold atm, da jeg primært kun spiser måltid forberedelse (kylling satay nudler og ratatouille pasta) Males…. Jeg har trænet hårdt og lært masser Startede CrossFit med hansfitpt og jeg summer season SÅ før og efter hver session. Elsker at lære et helt nyt sæt færdigheder og presse min krop hver uge Min eneste sande kærlighed er stadig kettlebells med min skøre mudrede familie, selvom jeg ikke kan se dem nu, vi træner primært i mørket❤️ jcfullbodyfitness Stadig i fitnesscenteret startede også et nyt fitnesscenter, og det var et godt træk, da det er så meget mere bekvemt, så jeg har været mere konsekvent, og jeg elsker størrelsen og mængden af ​​udstyr der. Jeg går op til at vedligeholde kalorier i et stykke tid, og det er virkelig kastet jeg er gået indtil videre, males jeg vil stole på processen og fortsætte med den. Jeg har vist naked været på slankekur så længe nu, at det føles som en større forandring, finish det sandsynligvis er i virkeligheden. Males hvad jeg har indset er – uanset hvad der sker med min mad, hvilke mål jeg har for min vægt og hvor tæt på eller langt jeg er fra dem – jeg er virkelig blevet forelsket i træning. Ikke for at være tynd, males for at være stærkere, dygtigere, hurtigere og naked mere fysisk og mentalt godt❤️ træning plejede at være den største opgave for mig, males nu er det en nødvendighed, jeg fik et fladt dæk den anden dag, og min bil var dybest set kneppet, males min første tanke var, at jeg skulle komme til kettlebells om morgenen, fordi jeg vidste, at det ville hjælpe mig med at slippe af stress og være i stand til at håndtere min bil, arbejde og andre stress meget lettere, og det gjorde det! Lang tur, så honest play, hvis du lease faktisk har læst det hele, males jeg gætter på, at jeg siger, at når du bliver forelsket i processen, er målene aldrig ender, og du kan aldrig rigtig fejle. Træn og spis godt for at få din krop og dit sind til at føle sig godt, og undervurder aldrig kraften i at presse din krop og give dig selv næring Stor kærlighed, FatGalSlim x

Related Articles

10 Comments

  1. You’re amazing! Incredibly attitude, willpower and positive outlook. Go you Leah! 👏

Back to top button