Madlavningskanal

VAR NOGEN BESTILLET EN KINESER? Nej, fordi vi sparer penge og kalorier herovre…

VAR NOGEN BESTILLET EN KINESER? Nej, fordi vi sparer penge og kalorier herovre, og vi laver vores egen child Ps, hvis du ikke får referencen, så tal ikke med mig. Har ikke sporet dette, males brugte ikke olie, brugte saucer med lavt kalorieindhold og fokuseret på bulking med protein og grøntsager, som er three nemme måder at få en godbid til at passe til dine fedttabsmål uden at spore satay-kylling, sød og sur kylling, chow mien og luftstegt grønkål Var ikke nær så tilfredsstillende som en stor gurt takeaway-kineser, males jeg følte mig ikke i nærheden af lige så længe efter, som jeg ville, hvis jeg havde den ægte vare Trang anerkendt✅ mål for øje✅ Maintain dine mål i tankerne, når vi går ind i weekenden, males discover måder at nyde dig selv Huge love, FatGalSlim x

Related Articles

8 Comments

  1. Well done! 👏🏼 This looks so nice and delicious, Leah! 😋

Back to top button