Madlavningskanal

“Vegan Sweet Cornbread” Da jeg voksede op i syden, var majsbrød en fast bestanddel i min …

“Vegan Candy Cornbread” Da jeg voksede op i syden, var majsbrød en quick bestanddel i mit hus, og jeg elsker det stadig den dag i dag. Denne opskrift er hurtig og nem. Ikke den sundeste … males jeg vil prøve en anden model hen advert vejen. 1 1/Four kop universalmel 1 kop gult majsmel 2/Three kop granuleret eller kokossukker 1 tsk salt 1 spsk bagepulver 1 1/Four kop usødet kokos- eller havremælk 1/Three kop rapsolie 1. Forvarm ovnen til 400 grader F og smør let en eight x eight pande eller en 9 tommer rund kageform. 2. Kombiner mel, majsmel, sukker, salt og bagepulver i en stor skål og rør rundt. 3. Hæld nu mælk og olie i. Rør indtil godt blandet. Hæld dejen i den forberedte gryde. 4. Bages i 20-25 minutter, indtil en tandstik, der stikkes i midten, kommer ren ud. 5. Fordel vegansk smør på toppen og server ❤️

Related Articles

3 Comments

Back to top button