Madlavningskanal

Vegansk Palak Paneer Dette er min yndlingsret på indiske restauranter, så jeg var nødt til at…

Vegansk Palak Paneer 😌 Dette er min yndlingsret på indiske restauranter, så jeg var nødt til at prøve det. Jeg havde ikke alle de nødvendige indiske krydderier, males jeg klarede mig, og det var lækkert! Du ville også blive chokeret over, hvor meget spinat det er! Giver 2 portioner Ingredienser- Palak Tofu half of Beholder med quick tofu (7 oz) 1 half of T Næringsgær half of t garam masala half of t salt Spinatsauce 10 ozspinat half of t spidskommen 1 lille løg i tern half of t hakket ingefær 1 t Garam masala half of t kind peber 1/eight tsk gurkemeje half of til 1 t salt Sprint (eller mere) rød peber half of dåse kokosfløde 1. Dræn og pres tofu . Skær i små firkanter. Bland ingredienserne og overtræk tofuen. Varm lidt kokos- eller olivenolie op og tilsæt tofu. Kog i 10 minutter.. vend hvert 2. til 3. minut 2. Blancher din spinat (kog i to minutter og overfør derefter til isvand for at stoppe kogningen) 3. Mix din spinat til en jævn 4. Varm lidt olie i en gryde og tilsæt dine spidskommen frø og laurbærblade i 1 minut finish tilsæt dit løg og kog indtil det er blødt. 5. Tilsæt ingefær og alle andre krydderier og rør i ca. 30 sekunder, tilsæt derefter spinatpuré og kog i ca. 5 minutter. 6. Tilsæt kokosfløde, ca. 1/Four kop vand og tofu og lad koge i et minut eller to. Server med ris og hjemmebagt fladt brød (opskrift kommer snart) ☺️❤️ De fleste opskrifter kaldte også bukkehornsblade og koriander. Jeg havde ingen af ​​dem, og det kom stadig ud godt 😊 dette er en blanding af flere opskrifter, jeg har fundet. Absolut ikke min kreation, males meget glad for hvordan det kom ud ☺️

Related Articles

2 Comments

  1. Gorgeous! I’ve posted lots of vegan recipes – if you ever need inspo! 💚

Back to top button